Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Przepustka (do V2) (Solar)

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Nie można tym przedmiotem handlować.
  • Możliwość handlowania w przypadku gdy wypadnie z Tajemniczej Skrzyni ( ItemShop ) i Skrzyni Królów.
  • Jedna Przepustka kosztuje 8 SM, a 25 Przepustek kosztuje 59 SM.

Opublikowano

Ludzie, Wy jesteście śmieszni... Czy Wy nawet gracie na s26? Nie wydaje mi się..

Zwrócę się do użytkownika ,,NieTutejszy'' -Przestań już lepiej zaglądać do tematów z wycenianiem itemów z s26... Dobrze wiem że tam nie grasz, skąd to wiem?

A z tąd, że się udzielasz w takich podobnych tematach i wypisujesz ceny nie z tej ziemi-tylko nabijasz posty mijające się z prawdą -_-

Taka przepustka wart jest ok 1,3kk

http://board.metin2.pl/board493-metin2/board293-market/board1672-market-solar/board1673-oferuj%C4%99/board1678-dla-wszystkich/1984584-25-przepustek-look/#post8957257

Opublikowano

Przepustka warta około 2kk (tak u nas w Shinsoo stoją). Zgadzam się z razorem, Nietutejszy ciągle nabija sb posty a witać po jego cenach, że tam nie gra.

Jak nie wiecie, z kont ma te przepustki to wystarczy zobaczyć jaka jest nagroda an 50lvl dla werbowanego gracza ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...